Genoptræning

Målet for et genoptræningsforløb er at få dig tilbage til dine daglige gøremål og din hverdag med fri bevægelse. Helt praktisk tager det form af et privat træningsforløb, hvor vi arbejder mod, at du kan deltage på holdtræning eller selv stå for din vedligeholdeIsestræning hjemme.

Et Privat Genoptræningsforløb er relevant for dig, som ikke har trænet i en længere periode og gerne vil i gang igen. Ligesom det er et genoptræningsforløb til dig, der har en smerte problematik eller en specifik skade. Måske du har gået til fysioterapi eller manuel behandling uden at opleve en mærkbar fremgang og er klar på, at prøve en anden træningsform end du plejer?

Du er altid velkommen til en gratis konsultation, så vi kan tale om, hvad træning hos CANVAS kan gøre for dig. 

Proces For Genoptræning

gradueret træning tilpasset dit mål og din dagligdag

Enhver genoptræningsklient er igennem følgende forløb. Hvor langt forløbet er, afhænger af den enkeltes behov. Målet er, at du i slutningen af dit forløb oplever bedring af din fysisk samt bedring af din skade eller smerteproblematik. Derudover er det et mål, at du kan fortsætte din træning enten på hold i studiet eller på egen hånd – altså skal du selv kunne håndtere din træning og være egen behandler fremadrettet. 

1. Gratis & Uforpligtende Konsultation

Inden du kan starte et genoptræningsforløb hos CANVAS tilbyder vi en gratis og uforpligtende konsultation. Her taler vi om din situation og problematikker for at vurdere om vi kan hjælpe dig. Derudover er det en mulighed for dig, til at stille spørgsmål, møde din instruktør og se studiet.

Den første konsultation er også der, hvor vi sammen finder frem til dit specifikke mål for genoptræningen.

2. Din Første Træning

På din første træning går vi igennem forskellige bevægelsesundersøgelser, så vi har et fundament til at udarbejde din træningsplan. Du vil blive præsenteret for forskellige øvelser, så vi kan finde dem, der passer bedst til dig og din målsætning.

Du vil altid blive underviset af den samme instruktør og have studiet for dig selv under din træning.

3. Gradueret Træning

Genoptræningen i studiet er bygget op om gradueret træning. Det betyder, at vi gradvist øger intensiteten alt efter din fremgang. Det vigtigeste er dog, at vi tager højde for din dagsform på enhver træning, så vi kan justere på dage der er mere eller mindre energi.

Længden på et genoptræningsforløb er meget individuelt og afhænger af dit fysiske udgangspunkt, dit engagement og dit generelle aktivitetsniveau.

4. Afslutning

Mod afslutningen af dit forløb, vil du opleve en mærkbar forskel i dit fysiske velbefindende. Træning skal vedligeholdes, såfremt dine symptomer og mangel på styrke ikke skal vende tilbage.

Du er nu i stand til, at deltage på regulær holdtræning i studiet, eller selv tage hånd om din fortsatte fysiske træning.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad er genoptræningsforløb kan gøre for dig er du altid velkommen til at booke en gratis og uforpligtende konsultation. 

Husk altid at kontakte din læge, hvis du har mistake om sygdom, oplever uforklarlig smerte, nedsat kraft eller styrke!

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE