FEEL GOOD PILATES

Udforsk Klasser

Bevægelse handler om at lytte til, hvad din krop har brug for. Hvis du lytter nøje, vil den fortælle dig, om du føler dig træt, energisk, glad, trist, rolig eller stresset. At bevæge dig med din krop og ikke imod den vil hjælpe dig til en bedre forbindelse mellem krop og sind, en bedre kropsbevidsthed og bedre fysisk og mental styrke og balance. Lyt til din krop, vælg din træning derefter, og tag kontrollen over dit velbefindende.

Læs mere om klassetyperne og prøv en gratis CANVAS SLOW, GROW, FLOW eller &STRETCH klasse. Find den klasse, der passer dig – i dag. 

SLOW

Klassens intensitet 1/3

Er du ny til Pilates eller søger du efter en klasse, der fokuserer på de grundlæggende principper inden for Pilates?

SLOW er klasser skræddersyet til at skabe fundamentet til din Pilates-praksis. Vi tager udgangspunkt i basisøvelser med fokus på din core og din vejrtrækning og du vil blive mødt af øvelser der stimulere din styrke, mobilitet og fleksibilitet.  Forvent klasser, der lægger vægt på grundlæggende teknikker, præcision og kontrol. Klasserne er balancerede og begyndevenlige og vil gradvist opbygge intensitet. Et stærkt fundament er ideelt for at skabe den kropsbevidsthed det kræver at opnå en mind body Pilates praksis.

Efter en klasse vil du føle dig opløftet, stærkere og føle en bedre forbindelse mellem krop og sind. 

SLOW er for dig

SLOW er til de dage du ønsker at bevæge dig med fokus på selvomsorg, et roligere tempo og med fokus på detaljen for skabe et stærkt fundament og kropsbevidsthed. Du kan være begynder inden for Pilates eller træning generelt, eller du ønsker blot en rolig klasse for at genskabe forbindelsen mellem krop og sind.

GROW

Klassens intensitet 2/3

GRO(W) ; at vokse, udvikle, lære. Det er præcis, hvad du vil møde på GROW Klasserne. Her bygger vi videre på repertoiret af bevægelse ved at øge intensitet og udfordring igennem klassiske og kreative Pilates øvelser.

Du kan forvente en kombination af styrke, stræk og mobiliserende øvelser i et roligt, men stærkt Pilates flow. En GROW session er lige akkurat den rette intensitet, til at du føler dig udfordret og forbundet mellem krop og sind – den rette klasse til at gro(w) lidt dybere i din Pilates praksis.  

En GROW klasse vil efterlade dig energifyldt med en følelse af positivitet og, ikke mindst, fysisk og mentalt overskud. 

GROW er for dig

GROW klasser er til de dage, hvor du føler dig i balance og er fysisk og mentalt klar på at dykke lidt dybere og lege med kreativiteten. Klassen er for dig, som ønsker at bygge videre på dit Pilates fundament. Du er ikke begynder, men har erfaring med træning, bevægelse og/eller Pilates og søger at gro(w) endnu dybere i din Pilates praksis.

FLOW

Klassens intensitet 3/3

FLOW er klassen, der forbinder stærke bevægelser i et flow fra den ene øvelse til den anden.

Du vil møde avancerede klassiske og kreative Pilates øvelser i et yoga-inspireret flow, der fokuserer på styrke, mobilitet, fleksibilitet og balance. Vi bevæger os i takt med vores åndedræt for at forene krop og sind i en klasse, der kræver meget, men giver endnu mere. Dyk ned i denne dynamiske Pilates klasse og oplev øget kropsbevidsthed, kontrol og frihed i dine bevægelser. Du vil udfordre din udholdenhed og styrke i en FLOW-klasse. Efter klassen vil du opleve en følelse af styrke, selvtillid og balance i krop og sind.

FLOW er for dig

FLOW er en udfordrende klasse med øget intensitet og er derfor til de dage du føler overskud og gå-på-mod. Du bør føle dig komfortabel og med overskud på SLOW & GROW-klassen, før du begiver dig ud i FLOW-klassen. På disse klasser vil du møde færre pause og modifikationer for at skabe mere plads til flow og kreativitet, det er derfor ikke en begynderklasse.

& STRETCH

Klassens intensitet 2/3

& STRETCH forener mobiliserende Pilates sekvenser med beroligende stræk.

På en &STRETCH klasse vil du blive omfavnet af en varm atmosfære i et blidt flow af stræk og mobiliseringøvelser med fokus på vejrtrækning. Dette er klassen for selvomsorg og genetablering af din fysiske og følelsesmæssige energi, så du kan finde balance samt skabe plads og klarhed i både krop og sind.

& STRETCH er for dig

&STRETCH er klassen for alle, der søger en mindfull bevægelsespause fra hverdagen til at finde ro og genetablere fysisk og mental balance. 

Denne side benytter cookies. Ved fortsat brug af siden godkender du automatisk brug af cookies.   LÆS MERE